Filosofia i funcionament

Filosofia i funcionament, paraules claus: consens, compartir, etc.

Filosofia i funcionament de l’Associació

Creiem en les estructures d’iguals i en el poder compartit, volem que aquesta associació ajudi a treure el millor de cada persona i a trobar-nos com a iguals. Per tant la cerca del consens és molt important per nosaltres. treballem també amb altres estructures i mètodes de presa de decisions: democràtics, decisions en petit grup, etc.

Valorem el lideratge, agraint la dedicació i la voluntat d’assumir tasques i responsabilitats del que l’exerceixen ja que entenem que tenir persones amb capacitat de decisió ens ajudar a ser més efectius i simplifica l’organització. Valorem també l’experiència i per això també preveiem la creació d’un Consell formats per persones de dins i de fora de l’associació amb una trajectòria i experiència en els àmbits de l’associació.

Des de l’Assamblea general, s’escull la Junta directiva i  s’organitzen grups de treball liderats per un/a encarregat/ada.

Formació i Activitats

Per ser coherents amb aquest valors oferim formacions sense ‘Gurus’ ni ‘Mestres’. La majoria de les nostres activitats es basen en debats, cercles o formació entre iguals. La idea és oferir eines i idees, en cap cas ‘vertitats’. Valorem positivament la diversitat d’estils i d’opinions sempre que s’expressin amb respecte i sense coaccionar a l’altre a estar-hi d’acord.

Hi ha una persona o grup de persones que organitzen, gestionen i faciliten la formació però s’espera que cadascú, dins de les seves possibilitats, comparteixi les seves habilitats i dons. Agraïm la feina i l’esforç de preparació tan si són persones amb molts coneixements i experiència com si no, intentant sempre oferir la màxima qualitat possible.

Si tenim la possibilitat de comptar amb un/a expert/a la valorem i l’agraïm,  la considerem una oportunitat especial ja que aquest no és el nostre mètode habitual de treball.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s