Àmbits

Àmbits de l'associació Templo de la Diosa: dones, homes, comunitat, connexió, alternativa

Els nostres principals àmbits d’actuació són els següents. Podeu consultar la pàgina de cadascun d’ells per més informació.

Cercles de dones. Espais dedicats a l’espiritualitat femenina, celebracions lunars per dones, temes relacionats amb el cos de la dona, la maternitat i la criança.

Homes de la Deessa. Espai digirit als homes, dedicat a l’espiritualitat masculina i a la Divinitat en el seus aspectes masculins i femenins.

Espiritualitat de la Terra. Espai dedicat a creences i religions de la Terra (en anglès Earth based) que són creences particularment relacionades amb la veneració de la Mare Terra i que habitualment no tenen espais de culte (fora de la naturalesa) propis com són el Paganisme (Neopaganisme) i el Xamanisme. Amb formacions pròpies d’aquest àmbit i inicitives pròpies o dels nostres socis/es que inclouen:

  • Formació pròpia de 3 anys “Espiritualitat de la Tierra”
  • Vozpagana: un portal web d’informació, opinions i art.
  • Tribucat -Reclaiming Catalunya: espai web d’aquesta tradició de wicca Reclaiming a Catalunya.

Comunitat. Espai dedicat a les celebracions obertes: cicles solars i agrícola (sabbats; les grans celebracions típiques com Nadal, Tots Sants, etc.) i lunars (esbats). I també personals o familiars conegut com a  rites de pas  (menarquia, pas a l’edat adulta, casament o unió, separació, maternitat, pas a l’edat de la saviesa, etc.). Incluim també iniciatives de trobada i connexió amb altres entitats com:

  • Dia del Paganisme: celebració de Jornadas per visibilitzar el Paganisme i donar oportunitats de trobada i intercanvi de coneixements a Barcelona o rodalies.
  • Círculos Sagrados, Webring de Temples i Santuaris dedicats a Deesses i Déus per connectar iniciatives en Castellà.

Connexió. Espaci dedicado a temas de natura, ecologia i qüestions socials. Dirigit pel Grup de treball Gaia que s’encarrega d’organitzar periodicament activitats relacionades amb la natura.

Vida alternativa. Espai dedicat a la sanació i creixement personal.

Pots seguir les novetats de cada àmbit de manera individual o subscriure’t al nostre butlletí per estar informat de tot.

Per donar suport, participar i protagonitzar iniciatives en aquests àmbits, fes-te soci/a ara!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s