Cercle ‘El aprendizaje de una Maga’

TEMPLO DE LA DIOSA obre el grup de treball LOS DOCE CISNES SALVAJES. El Aprendizaje de una Maga.

OBJECTIU:

Aquest grup treballarà el llibre “El aprendizaje de una maga. Los doce cisnes salvajes” de Starhawk y Hilary Valentine, seguint els 3 camins que proposa: Camí dels Elements, Camí Interior y Camí Exterior.

De moment està programat el Camí dels Elements. L’objectiu del grup, per tant, és conèixer i practicar les eines bàsiques del treball màgic, como els elements i la connexió amb la naturalesa, i rituals des de la tradició wicca Reclaiming.

METODOLOGIA:

L’ actividad del grup consistirà en 1 o 2 tobades els divendres  (de 19.30 a 22h), en el Centre Cívic Sant Josep (L’Hospitalet). Les facilitadores oferiran una guia dels punts importants a treballar i interioritzar en cada tema, en las sessions es  desenvoluparan aquests i s’iniciarà les pràctiques indivuals i grupals. Si els/les participants volen, ho podran posar en pràctica col·laborant en eles rituals estacionals que hi haurà paral·lelament a aquest treball. Es requereix un compromís d’assistència (mínim 5 de les 7 sessions del camí. No fa falta fer els 3 camins seguits, la persona és lliure de, un cop acabat qualsevol camí, no continuar.) i un treball individual entre sessions (aprox. 10 minuts al dia).

PREU:

Activitat gratuïta per socis/es. Participar activament en el grup i ajudar en els rituals, entra dins del perfil de “soci/a col·laborador/a. Si estàs interesat/ada en participar i encara no ets soci/a, envia’ns un correu electrònic templodeladiosa@gmail.com i t’informarem!

Les persones interessades hauran de disposar de certs materials – bàsicament una llibre per tot el procés i segons la sessió: espelmes, materials naturals, etc. – que anirà a càrrec de la persona però seran coses econòmiques.

CALENDARI pel CAMÍ DELS ELEMENTOS (1er camí):

  • 18/10/13 – Capítol 1

  • (aquesta celebració de Samhain entre la sessió anterior i la següent)

  • 15/11/13 – Capítol  2

  • 22/11/13 – Capítol  3

  • (aquesta celebració de Yule entre la sessió anterior i la següent)

  • 10/1/14 – Capítol  4

  • 24/1/14 – Capítol  5

  • (aquesta celebració d’Imbolc entre la sessió anterior i la següent)

  • 7/2/14 – Capítol  6

  • 21/2/14 – Capítol  7

 ¿No  saps de que va tot això, vols més informació? Pasa’t pel nostre blog: blog: http://espiritualidaddiosa.blogspot.com.es/2013/10/grupo-de-trabajo-reclaiming-traves-del_14.html

INSCRIPCIÓ PER SOCIS/ES DIRECTAMENTE A TRAVéS DEL ESDEVENIMENT DE FACEBOOK o templodeladiosa@gmail.com.

Recorda que és una activitat exclusiva per SOCIS/ES ¡Fes-te soci/a si vols participar! Més informació a  http://templo-de-la-diosa.blogspot.com.es/

Anuncis

Un pensament sobre “Cercle ‘El aprendizaje de una Maga’

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s